Tyttö katseli häntä hämmästyneenä ja epäluuloisena. Milla oli ollut niin kovin nuori hänen lähtiessään, ja hän oli ollut niin kauan poissa, että tämä tuskin muistaisi häntä enää. Emmi totesi, että hänen aikuisena pitäisi rikkoa kiusallinen hiljaisuus ja ottaa ohjat käsiinsä. Niinpä hän hymyili tytölle ja tervehti tätä, pyytäen istumaan. Milla totteli entistä kummastuneemman näköisenä, ihmetellen varmasti, että miten tämä vieras tiesi hänen nimensä.

Milla istuutui Larin viereen edelleen hiljaisena, mutta sentään oli vastannut moikkaukseen. Emmi keräili pojan aamiaisastioita tiskikoneeseen jutustellen samalla tytölle. Hän ei halunnut tytöllä olevan epämiellyttävä olo, joka seurasi epävarmuudesta. Niinpä hän kertoi olevansa Markin vanha tuttu, joka oli hoitanut Millaa tämän ollessa vielä taapero ja tuumasi tälle, ettei ihmettelisi yhtään, vaikkei tämä muistaisikaan häntä. Tyttö pudisteli päätään edelleen hiljaisena, mutta jo hieman tilanteen herraksi päässeenä, ja huoli tarjotun omenamehun.

Emmi olisi niin kovasti halunnut kuulla Millan koko lapsuuden hänen lähdöstään tähän päivään saakka, mutta hillitsi itsensä ja tyytyi vain kiusoittelemaan, että eikös kilttien tyttöjen pitäisi olla koulussa tähän aikaan päivästä. Milla hymyili mehulasinsa yli ja kertoi olleensa ensimmäiset tunnit, mutta opettajilla oli ollut kokous ja he olivat päässeet aikaisin. Tyttö oli halunnut tulla katsomaan, että miten eno selvisi kahdestaan Larin kanssa. Siinä vaiheessa Milla tajusi kysäistä, että missä Mark muuten oli? Emmi selitti miehen joutuneen lähtemään töihin ja pyytäneen lomalla vanhassa kotikaupungissaan olevaa naista avuksi, kun luuli, etteivät muut hoitajat pääsisi.

Nainen siirsi pöytää siistiessään vaivihkaa eropaperit kaappiin. Milla oli kuitenkin vielä lapsi, eikä tämän tarvitsisi saada sillä tavalla tietää aikuisten asioista. Eihän hän voinut tietää, oliko Krista tälle kovinkin läheinen ja sitä myötä ero voisi olla tytölle kovin tuskallinen. Eikä se sitä paitsi olisi Emmin tehtävä jutella papereiden sisällöstä tytön kanssa, hoitakoon läheiset sen omalla tavallaan ja ajallaan.

Milla lupasi jäädä Emmin seuraksi ja vahtia Laria sen aikaa, kun nainen kokkasi. Emmi oli kovin iloinen asioiden saamasta käänteestä. Hän ei ollut ikinä lakannut ikävöimästä Milla Makiaansa ja nyt hänellä oli oiva tilaisuus hieroa uudelleen tuttavuutta tähän aikuisuuden partaalla olevaan neitokaiseen.