Mark ei jäänyt odottamaan vastausta, vaan siirtyi takaisin keittiöön keittämään kahvia. Hän oli jo ottamassa esille toistakin kuppia, mutta muisti, ettei Emmi ainakaan aiemmin ollut juonut kahvia, mikä oli käynyt selväksi jo ensimmäisenä yönä. Ensitapaamisen muisto nostatti hymyn miehen huulille.

Hän oli ollut ystävänsä Villen kanssa juhlimassa siinä samassa yökerhossa, minne oli eilenkin eksynyt. Valomerkin jälkeen he olivat suunnanneet samassa pihapiirissä sijaitsevalle grillille. Hänen maksaessaan heidän tilaustaan Ville oli löytänyt naisseuraa, Marikaksi esittäytyneen kauniin tytön, joka oli jo ylipuhuttu jatkoille. Villen äiti oli tullut hakemaan heitä, ja mukaan oli otettu vielä yökerhon portailta elämäänsä sillä hetkellä hyvin kyllästyneen näköinen Marikan kaveri. Tyttö oli nuokkunut alkumatkan autossa, ja loppumatkasta herännyt kysymään Marikalta, että mihin ihmeeseen he ovat menossa, kun matka kestää niin kauan. Kuultuaan alueen nimen tyttö oli repinyt pelihousunsa - se oli kymmenien kilometrien päässä keskustasta ja ihan toisessa suunnassa kuin koti, miten hän nyt sinne pääsisi? Villen äiti oli rauhoitellut tyttöä ja luvannut aamulla viedä tytöt, mutta koska he olivat jo niin lähellä määränpäätä, ei enää suostunut kääntymään.

Perille päästyään Villen äiti oli toivottanut heille hyvät yöt ja jättänyt Villen keittelemään kahvia, joka ei ollut kelvannut Emmille. Tosin ei varmaan olisi kelvannut juuri mikään muukaan, niin äkäisenä tämä oli istunut pirtinpöydän ääressä. Pöytään oli laskeutunut hiljaisuus, kun he muut olivat hörppineet juomiaan ja Emmi oli mököttänyt. Kahvin loputtua Ville oli venytellyt hieman ja kysellyt varovasti, että mites nämä nukkumisjärjestelyt, kuka nukkuu kenenkin kanssa. Jos katseet olisivat voineet tappaa, niin Emmi olisi nirhannut heidät kaikki siihen paikkaan. Marika oli kuitenkin ottanut ohjat käsiinsä ja tehnyt jaon makuuhuoneiden välillä. Villen ja Marikan hävittyä Villen huoneeseen oli Emmikin suostunut siirtymään Villen veljen huoneeseen. Mark oli seurannut hiukan jännittyneenä perässä. Tyttö oli mennyt suoraan kapeaan sänkyyn makoilemaan riisumatta vaatteitaan; takin ja kengät oli tosin jo aiemmin ottanut pois. Mark oli riisunut itsensä alusvaatteilleen ja kysellyt samalla, että haittaako se tyttöä, joka onneksi oli tuntunut jo hiukan rauhoittuneen. Huoneessa oli lisäksi sohva, jonka pääty oli sängyn vieressä. Mies oli tiedustellut, että saako hän tulla viereen nukkumaan, vai pitääkö hänen mennä sohvalle. Luvan saatuaan hän oli kiivennyt tytön viereen ja koettanut suostutella tältä edes paitaa pois päältä...

Markin muistelun keskeytti kahvinkeittimen piippaus ja hän koetti palata tähän päivään. Jotakin hän halusi tarjota naiselle, että tämä istuisi hänen seuranaan vielä hetken, mutta mitä? Teekin oli loppu.. Hakiessaan jääkaapista kahviinsa maitoa - jota niin ikään ei löytynyt - hänen silmänsä osuivat Larin mehupurkkiin. Omenamehua!